TDP DERTLERE DERMAN OLMAYA BAŞLADI!
TDP İstanbul İl Teşkilatı, 28-29 Kasım tarihlerinde, İstanbul’ da vatandaşlara maske dağıttı.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları, İstanbul’ da geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü yapılan etkinlikte; 26 ilçede, 55 ayrı noktada 40.000 adet maske dağıtımı yaparak, vatandaşlarımızın bu Salgın günlerinde, en önemli ihtiyaçlarına çare oldu.
Yapılan 40 bin adetlik maske dağıtımının bir Parti tarafından yapılan en yüksek sayı olarak kayıtlara girdiği belirtildi.
Konuyla ilgili olarak TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat yaptığı açıklamada;
“Partimiz öteden beri lideri Mustafa Sarıgül’ ün siyaset anlayışı olarak geliştirdiği; “halka dokunan, derdini kendi derdi olarak gören ve çözüm geliştiren” bir misyonla yola çıkmıştır. Pek tabi ki bu ve bundan sonraki tüm faaliyet ve etkinliklerimizde bu anlayışı devam ettireceğiz.
Biz #çaresivar sloganını sadece duvar yazısı olarak görmüyoruz. Gerçekten çaresi olduğunu düşünüyoruz ve vatandaşlarımıza bu anlayışla yaklaşıyoruz. Ve bu konuda çok samimiyiz. Vatandaşlarımız bugünlerde , bu salgın günlerinde çok sıkıntı çekmektedir. İşini kaybedenler, evine ekmek götüremeyenler rekor düzeye gelmiştir. Salgın ve ekonomik çaresizlik arasında sıkışmıştır. Hükümet çözüm üretememekte, muhalefet öneri sunamamaktadır. Türkiye Değişim Partisi ve Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu millete çare olacaktır.
Önümüzdeki günlerde İstanbul’ da tekrar maske dağıtımı yapacağız. Bu sefer hedefimiz 100 bin adet maske dağıtmak olacaktır. Allah milletimizi bu salgından korusun. Allah başka acılar yaşatmasın. Gelecek güzel ve sağlıklı günlerde sımsıkı sarılacağız. Ama o güne kadar Maske, Mesafe ve Temizliğe lütfen dikkat edelim.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!