• Sipahi ve ekibi seçim çalışmalarına Taşdelen’den start verdi
    • Sipahi ve ekibi seçim çalışmalarına Taşdelen’den start verdi
      Taşdelen belde iken iki dönem belediye başkanlığı yapan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi ve ekibi seçim çalışmalarına Taşdelen’den start verdi.
      22 Şubat 2019 14:28
      Son Güncelleme:22 Şubat 2019 14:28
      zafer yılmaz
      968

      Taşdelen’de meclis üyesi adayları ile birlikte sabah kahvaltısında buluşan Çekmeköy DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi meclis üyesi adaylarına hitaben bir konuşma yaptı. Taşdelen’de çocukluğunun ve gençliğinin geçtiğini belirten Sipahi, “Daha sonra iş adamı oldum. Bir süre sonra da beldeye, köyüme belediye başkanı oldum. 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Yaşayan insanlardan kimilerine ağabey, kimilerine kardeş, kimilerinin de evladı olup böyle bir yolculuğa çıktık. Daha öncede söylediğim gibi buralarda sizler gibi anılarım, hatıralarım, geçmişim, geleceğim ve tabi ki sizin gibi yol arkadaşlarım var. İnanıyorum ki cenab-ı hak bizi mahçup etmeyecek.  En iyi şekilde bu işin sonunu getireceğiz. Bu mübarek Cuma sabahı burada toplandık. Bizim de Eyüp Sultanımız burası. Allah bizi mahçup etmesin. Değerli arkadaşlar, biz yolumuza çıktık. Neden çıktık. Amacımız, ülkemizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu güzelim ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak. Yolumuz aydınlık; gelişmişlik, daha fazla iş, aş, daha iyi eğitim daha iyi bir yaşam şeklini halkımıza sunmak. Sizlerden ise bir ricam var. Burada bulunan arkadaşlarım göreve ve çalışmalara başlamadan önce ilk olarak birbirinize lütfen selam versin. Allah rızası için rica ediyorum. Elini sıksın ve yola öyle çıksın. Biz birbirimizin elini sıkacağız, sonra karşımızdaki insanların elini sıkmaya başlayalım. Birbirimize değer vermek zorundayız. İster Türk olsun, ister Kürt, ister Alevi, ister Sünni , ister Laz, ister solcu, ister sağcı olsun herkes bizim kardeşimiz. Burada tekrardan merhum Özal’ı rahmetle anıyorum. Anavatan Partisi’nde olduğum dönemde kimse kimseye ‘sen kimsin?’ diye sormazdı ve o dönemde Türkiye çağ atladı. Yola çıkarken çevrenizdeki ve sokaktaki insanın kalbini kırmayacak şekilde hareket edin.  Çünkü sizin ağzınızdan ne çıkarsa çıksın söyledikleriniz önce beni, sonra davamızı bağlıyor. Tek söylemimiz insan olsun. Zengin ve fakir ayrımı bizim kitabımız da yok. Böyle titiz olduktan sonra göreceksiniz ki başaracağız. Sahaya çıkan arkadaşlarımız oldu. Orada gördük ki partilerle bizi yarıştırmaya çalışıyorlar. Hepsinin çok üzerindeyiz. Rakip görüyorlar bizi.  Bir taraf diyor ki ‘bizi parçalayıp bölecekler. ‘ Diğer taraf diyor ki,’Bizim kaybetmemiz için çıktı.’ O zaman her taraf kaybediyorsa biz kazanacağız demektir. Biz şovdan ziyade çalışacağız. Ben ve siz arkadaşlarım bu süreçte halka dokunacağız. Onlarla olacağız. Biz buradayız diyeceğiz” dedi.
      5 temel projesini anlattı
      Konuşmasında projelerinden de bahseden Sipahi konuşmasını şöyle tamamladı, “ Bizim sloganlarımız var. Birinci sloganımız şu: ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde.’ Bir telefonla başkan ve ekip arkadaşları halkın ayağına gidecek. Problemlerine el atacak.  İkincisi hepinizin bildiği gibi kirayla ilgili ‘ev sahibi rahat, kiracıya hayat.’ Dün de sayın cumhurbaşkanı kira yardımı konusuna değindi. Okudum, memnun oldum. Bu geçiş döneminde hükümet politikası olmalı. Sosyal bir projeden bahsediyorum. Niye bunu söyledim. Bu ekonomik krizde insanlara nefes aldırmak gerek. Sipahi ve arkadaşları insanlara balık yemeyi değil balık tutmayı da öğretecek. Üçüncü projemiz de, ‘Atölyem evimde, para cebimde.’ Onun da anlamı şu. Bütün evleri atölye haline getireceğiz. Planımızı yaptık. Ekonomik anlamda evler kalkınacak. Dördüncü projemiz ise, Birleşmiş Milletler ile görüşmelerimiz devam ediyor.  O da neydi: ‘Gençlere, çocuklara eğitim, spor, sanat; anne, baba rahat’ Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Onun haricinde doğaya, çevreye saygılı belediye olacağız. Engelliler ve yaşlılarla ilgili projelerimiz olacak. Bunlar bizim asli görevlerimiz. Her mahalleye ikinci hayat evi yapacağız. Bu beş temel proje ile halkımızın karşısındayız. Herkesin her daim umudu olacağız. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Ayrıca Anavatan Partisi baraj altında kaldığında bu partiden belediye başkanı seçilmiş biri olarak halktan gelen gücümüzü bir kez daha vurgulamakta fayda var.  Allah bu güzel ilçemiz için bize yardımcı olsun.”
      Hatıra fotoğrafıyla seçim çalışmalarına Taşdelen’den start verildi
      Sipahi’nin konuşmasının ardından meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin kendini tanıtımı ve toplantıya katılanlarla başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle seçim çalışmalarına Taşdelen’den start verildi.

      Yorum Yazın