• Yeniden Refah Partisi İstanbul Teşkilatı Kongreyle Güç Tazeledi
    • Yeniden Refah Partisi İstanbul Teşkilatı Kongreyle Güç Tazeledi
      Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul 3. Olağan İl Kongresi, 19 Ekim Pazar günü Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi.
      21 Ekim 2025 14:46
      Son Güncelleme:21 Ekim 2025 14:46
      zafer yılmaz
      3266

      Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul 3. Olağan İl Kongresi, 19 Ekim Pazar günü Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi.

      Kongreye, parti genel başkanı Dr. Fatih Erbakan, genel merkez yöneticileri, il ve ilçe teşkilat mensupları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

      Divan kurulunun oluşturulmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak delegelerin onayına sunuldu. Ardından il başkanlığı seçimine geçildi.

      Kongrede tek aday olarak yarışan mevcut İl Başkanı Nuri Özata, delegelerin oy birliğiyle yeniden Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı seçildi.

      Fatih Erbakan’dan “Birinci Parti” Vurgusu

      Kongrede bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, teşkilatların kısa sürede büyük bir yapılanma başarısı gösterdiğini belirtti.
      Erbakan, “652 bin olan üye sayımızı kısa sürede 1 milyona çıkaracağız. Üye sayısı bakımından Türkiye’nin üçüncü büyük partisi konumundayız. Ancak hedefimiz birinci parti olarak iktidara yürümektir.” dedi.

      Erbakan ayrıca, adaletin güçlendirilmesi, ekonomik kalkınmanın yerli üretimle sağlanması ve gençlere istihdam imkânı sunulması yönündeki parti politikalarını hatırlatarak, “Türkiye’nin yeniden büyük, güçlü ve adil bir ülke olması için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

      Nuri Özata: “İstanbul Teşkilatı Olarak Sahadayız”

      Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan yeniden seçilen İl Başkanı Nuri Özata, tüm delegelere ve partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
      Özata, “Bu kutlu yürüyüşte görev almak büyük bir onurdur. İstanbul teşkilatı olarak her mahallede, her ilçede aktif çalışıyoruz. Amacımız, adaletin, refahın ve kardeşliğin hâkim olduğu bir Türkiye’dir. Yeniden Refah Partisi’nin hizmet anlayışını İstanbul’un her köşesine ulaştıracağız.” dedi.

      Yeni dönemde teşkilat çalışmalarına hız vereceklerini belirten Özata, “Genel Başkanımızın çizdiği vizyon doğrultusunda kapı kapı, mahalle mahalle çalışacağız. İstanbul, Yeniden Refah’ın öncü ili olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

      Coşkulu Katılım

      Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ni dolduran partililer, sık sık “Yeniden Refah iktidara” ve “Erbakan geliyor” sloganları attı. Kongre sonunda yeni yönetim kurulu üyeleri sahneye davet edilerek tanıtıldı. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

      Yorum Yazın