1877 ALEMDAĞSPOR ÇEKMEKÖY İLE KUCAKLAŞIYOR
Çekmeköy'de bir ilki başararak TFF 3. Lig'e yükselen tek takım olan 1877 Alemdağspor ilçe takımı olma yolunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

TFF 3. Lig'de yer alan Çekmeköy temsilcisi öncelikle ligde kalıcı olmanın hesaplarını yaparken, ilçenin takımı olmak adına Başkan Cihan Baltacıoğlu ve yönetim kurulu ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. TFF 3. lig'de ilk yarıyı tamamlayan Mavi beyazlı ekip Ziraat Türkiye kupasında 3. tura kadar yükselme başarısını da gösterdi.
8 yıllık kısa mazisine rağmen kısa sürede mucizeye imza atan mavi beyazlı ekip bu başarıyı kalıcı hale getirmek ve semt takımından ziyade ilçe takımı olmanın adımlarını sivil toplum kuruluşları, İşadamları ve esnafı gezerek kulübün tanıtımını yapıyor. 1877 Alemdağspor Başkanı Cihan Baltacıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada "Çekmeköy'ü TFF 3. ligde başarıyla temsil ediyoruz. taraftarıyla, takımı ve yöneticileriyle harika bir ekibimiz var. Bu takıma sadece Alemdağlılar değil Çekmeköy'ün sahip çıkması gerekiyor. Bu anlamda biz üzerimize düşeni yaparak ilçemizin her tarafına giderek takımımızı anlatıyor ve maçlarımıza davet ediyoruz. Yine 3 Ocak'ta Taşdelen Laila salonunda şampiyonluk gecemiz var. Tüm Çekmeköylüleri maçlarımıza ve şampiyonluk gecemize bekliyoruz" dedi.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!