• ASİAD TARİHİNİN EN VERİMLİ DÖNEMİNİ YAŞAYACAK
    • ASİAD TARİHİNİN EN VERİMLİ DÖNEMİNİ YAŞAYACAK
      Kısa adı ASİAD olan ve ülke genelinde pek çok sektöre istihdam sağlayan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği, 2. Olağan kongresini gerçekleştirdi.
      03 Nisan 2021 14:00
      Son Güncelleme:03 Nisan 2021 14:00
      zafer yılmaz
      2299

      İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Kongre de ASİAD'ın Türkiye’nin en önemli STK’larından biri olduğu vurgulandı. Pandemi sebebiyle Azerbaycan’dan Avrupa’ya yurt dışı temsilcilerin canlı yayınla katılarak konukları selamladığı kongrede, geçmiş dönem gelir-gider hesapları oybirliği ile onandı ve yeni dönem başkan ile yönetim kurulu üyeleri tek liste halinde seçildi.

      ASİAD‘IN EN VERİMLİ DÖNEMİNİ YAŞATACAĞIZ

      Sanayi, ticari ve kültürel ilişkileri güçlendirmek adına pek çok önemli projeye imza atan ASİAD kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya; “Bana olan güveni boşa çıkartmayacağım. ASİAD bayrağına, vatanına, milletine manevi değerlerine bağlı, gerçek yerli ve milli bir kuruluştur. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız, destekçisiyiz. Yapılan her doğru çalışmayı alkışlıyoruz, yanlış çalışmalar hakkında da fikirlerimizi sunuyoruz. Akademik kadrolarımızla projelerimizi sunuyoruz. Herkes şuna emin olsun ki,  Bu yönetim ile ASİAD'a ve Ülkemize ulusal ve uluslararası başarılarımız ile tarihinin en verimli dönemini yaşatacağız." şeklinde konuşurken salondan alkışlı destek geldi.

      AVRUPA’DAN ORTADOĞU’YA HER HERDEYİZ

      Merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği’in kongresinde konuşmasına, Üniversite ve Akademik çalışmalarına da ayrı önemsediklerini belirten Başkan Yalçınkaya, “ASİAD divan başkanımız akademisyen sn. Fahri Yağlı’nın bizimle oluşu derneğimizin akademik camiada da elini güçlendirmekte” dedi. Yalçınkaya, “Siyasetçilerimizi, işadamlarımızı, bürokratlarımızı yanımıza alarak örgütlenmemizi büyütüyoruz. Bu noktada Avrupa’dan Ortadoğu’ya onlarca ülkede temsilciliğimizi kurduk. Yeni dönem hedefimiz 25 ülkede daha temsilcilik açmak ve ülkemizde de 25 il ve 25 üniversite ile birlikte temsilcilik kurmak. Ülkemizin lider iş dünyası temsilciliği olma yolunda emin ve kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde sözlerini bitirdi.

      ÜST DÜZEY KATILIM

      Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına uygun şartlarda gerçekleşen ASİAD’ın kongresine; Ak Parti Milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu,  MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, İş insanı Seyfettin Yıldırım, Alemdağspor Kulüb Başkanı Abdullah Civelek, Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Çekmeköy Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi,  Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli’nin yanı sıra iş dünyasından isimler katıldı.

       

       

       

      Yorum Yazın