• HÜSAYİN SİPAHİ SOĞUKPINAR HALKIYLA BULUŞTU
    • HÜSAYİN SİPAHİ SOĞUKPINAR HALKIYLA BULUŞTU
      DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi'nin halkla buluştuğu toplantılar, adeta miting havasında geçiyor.
      28 Şubat 2019 09:02
      Son Güncelleme:28 Şubat 2019 09:02
      zafer yılmaz
      899

      Soğukpınar Mahallesi'nde 500 kişinin katıldığı toplantıda halkla buluşan Sipahi,"Yeter söz Çekmeköy'ün, birlikte kazanacağız" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

      Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pazar günü Yeşilyurt'ta bin kişinin katıldığı miting gibi toplantıda gövde gösterisi yapan Sipahi, bu kez Soğukpınar halkıyla bir araya gelip projelerini anlattı. 500 kişilik coşkulu kalabalığa hitap etti. Sipahi hayranlarının kalabalığı ve coşkusu ékıskandırdı" yorumlarına neden olurken Sipahi, "Kaldığımız yerden devam etmek için buradayız. Birlikte başaracağız. Yeter Söz Çekmeköy'ün" dedi. 

      Projeleri artık dillerde 

      Soğukpınar Mahallesi'nde bulunan Dostlar Kahvehanesi'nde halkla buluşan DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, 2009 yılında 308 oyla kaybettikleri seçimi hatırlatarak,"Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben anlayışı yok. Biz varız. Yeni ve milli bir yönetim ile geliyoruz. Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. En büyük projemiz ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait.  Üçüncü projemiz, ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Bizim yaptığımızın üzerine taş bile koymadı gelen başkanlar. Sizler de bunu biliyorsunuz. Bu düzene son verin, Çekmeköy yerinde saymasın. 

      Belediye çalışanları Çekmeköylü olacak  

      Vatandaşın imar sorunu da önceliğimiz olacak.  Herkese eşit ve adil imar da prensiplerimiz arasında yer alacak. Projelerimizden biri de Çekmeköy'de yaşayan insanlara iş alanı yaratmak olacak. Belediyede başka ilçede oturup çalışanlar değil Çekmeköylüler çalışacak. Bizim dönemimiz de belediyede adamı olanın değil halkın işi görülecek "diye konuştu.

      Anısı duygulandırdı

      Yeşilyurt'ta miting gibi geçen toplantıda yaşadığı bir olayı da paylaşan Sipahi sözlerini şöyle tamamladı," O gün bir genç kulağıma eğilerek 'Abi, sen benim düğünüme gelmiştin. Düğün hediyesi olan altını hala saklıyorum. O altını sana getirdim. Kampanyanda kullan' dedi. İnanın o kadar duygulandım ki anlatamam. Biz böyle insanların sevgisini kazandık. Daha da sırtımız yere gelmez."

       

       

       

      Yorum Yazın