
Mehmet Akif mahallesi Çekmeköy Paradise Cıty Sitesi arkasında bulunan İmam Hatip Lisesi ile Çekmeköy Kapalı Pazar Yeri (Ulus Pazarı) arasında bulunan park yerinin, yıkılıp beton dökülerek Kapalı Pazar alanına katılması planını öğrenen, Çekmeköy Paradise Cıty Sitesi Sakinleri, park alanının bozulmaması için ekmeköy Belediyesi’ne itiraz dilekçesi vermeleri, site de CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyeleri ile toplantı yapmaları sonrasında, Çekmeköy Belediye Meclisi Toplantısına katılma ve seslerini duyurma mücadelesi içine girdiler.
Çekmeköy Belediyesi önünde pankart açarak seslerini duyurmaya çalışan, mahallelilere, CHP Çekmeköy Meclis üyeleri ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’da destek verdi.
Site sakinleri ellerinde pankartlarla yaptıkları açıklamada” Park yerinde yakın zamanda bir hareketlenme oldu. Yaptığımız araştırmada parkın içinde kapalı bir Pazar alanı ve otoparkın yapılacağı bilgisine ulaştık. Konu ile ilgili itiraz dilekçemizi ve imzalarımızı belediyeye ilettik. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan da bir randevu talebimiz oldu ancak henüz görüşemedik. Bu parkımız sadece site sakinlerinin değil tüm mahallelinin nefes aldığı bir alan. Sadece bir gün açılacak bir Pazar için parkımızın elimizden alınmasını istemiyoruz. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız” dediler.


Yorum Yazın